Pozitív gondolatok
Schall Eszter tolmácsolásában

Köszönjük Schall Eszternek, hogy képeit, illusztrációit, pozitív gondolatait felhasználhatjuk diákújságunk gazdagítására, színesítésére.

Schall Eszter: Pozitív pszichológia sorozat: ,, ... ha egy kicsit körbenéznénk, csodálatos dolgokat vehetnénk észre. Az embereknek tudatosan keresniük kellene a csodákat. És ez lehet szinte bármi. Az is, hogy szépen süt a nap, de az is, hogy milyen ütemesen kopog az eső. Nekem szükségem van ezekre a pozitív gondolatokra, és azt vettem észre, hogy sok más embernek is, ezt bizonyítja, hogy a netes boltomban pont ezek a képek, a digitális nyomatok a legkelendőbbek."

Schall Eszter 

Schall Eszter grafikus, illusztrátor és ékszertervező.
A Novus Művészeti Iskolában tanult grafikát, 2009-ben végzett. Eszter készítette például Nyulász Péter: A baba bab című mondókás könyve és az abból készült iPad applikáció rajzait, de az ő élénk színű és humoros illusztrációi elevenítik meg a Tarka kutya hová mégy című gyermekkönyv figuráit is, és az ő képei színesítik a 365 nap boldogság és a 365 nap inspiráció című idézetes könyveket. Volt már kiállítása többek között a Klebelsberg Kultúrkúriában, a Castro Bistróban és az Odeonban.